Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома АКСЕСОРИ-ДОДАТОЦИ ДРУГИ АКСЕСОАРИ Автоматски апарат за гаснење на пожар

Автоматски апарат за гаснење на пожар

Цена: 3,980.00ден
 • Код:
  517
 • Тежина:
  7.000 кг

Безбедност за вашата стаклена градина!

Монтирано е на таванот на просторијата, активирано на 68 ° C. Таа опфаќа 22 m² со прашина и гаснење пожари од категориите А, Б и Ц (вклучувајќи електрични струи).

За пожари од типот:

О: Текстил, дрво, пластика.
Б: лакови, бензин, бои и масла
В: Нисконапонски инсталации и опрема.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови