КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА Y - ТРОЈНИЦИ Метален тројник ⌀ 2 х 120 / 200

Метален тројник ⌀ 2 х 120 / 200

Цена: 1,245.00ден
  • Код:
    516
  • Тежина:
    0.600 кг

Тројник ⌀ 2 х 120 / 200

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата. 

Тројниците се компоненти за рагранување на системот за вентилација. Благодарение на нив можете да ги прилагодите раздвоените елементи во просторијата за одгледување.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Метален тројник ⌀ 2 х 120 / 200 или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови