Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Atami Wilma 10 - хидропнски систем

Цена: 10,000.00ден
 • Код:
  501
 • Тежина:
  9.000 кг

Хидропонскиот систем Wilma 10 е лесен за употреба и лесен за носење - хидропоничен систем за четири растенија.

Системот Wilma 10 е систем за наводнување капка по капка погоден за употреба со било кој супстрат, без разлика дали станува збор за почва, кокос или керамит. И тоа е идеално за почетници, како и за искусни земјоделци. Системите за наводнување со капка по капка обезбедуваат подобри резултати отколку традиционалното рачно наводнување, бидејќи растенијата имаат непрекинат пристап до хранливите состојки што им се потребни. 6.5, 11 или 18 литри лименки можат да бидат поставени во секоја лента 4/8/10/16/20. На овој начин, растенијата имаат доволно простор за оптимално развивање.

 • 116cm долго x 58cm ширина x 43cm висина 
 • 60 литри резервоар.

Демонстрација за функционирањето на хидросистемот Wilma - тука

Пример за склопување на хидросистемот Wilma -тука 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови