КОШНИЧКА

0 артикла

RO/DI систем за дејонизирана вода

Цена: 12,070.00ден
 • Код:
  499
 • Тежина:
  2.000 кг

Ја прочистува водата преку филтри и обратна осмоза

 

Целосен уред за прочистување на вода, преку 3 филтри и обратна осмоза. Комплетиран со вентил за миење (за подолг живот на мембраната и јонскиразмената смола), автоматски спирателен вентил (за економија на вода) и сите неопходни цевки и фитинзи.

Наполнет со јонскaразмена смола, која ја менува бојата - кога е потрошена станува од зелена во портокалова. Се монтира на бакарна цевка 1/2"

Се состои од:

 • 1 x 254mm 5 μm предфилтер (стадиум 1),

 • 1 x 254mm филтер со активен јаглен (стадиум 2),

 • 1 x 50 GPD RO мембрана (стадиум 3)

 • 1 x 254mm прозрачен сад со 620ml јони

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете RO/DI систем за дејонизирана вода или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови