Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПУМПИ АЕРИРАЧКИ КАМЕЊА HAILEA Volume Ceramic AirStone 150 mm - аерирачки камен за заситување на воден раствор со кислород

HAILEA Volume Ceramic AirStone 150 mm - аерирачки камен за заситување на воден раствор со кислород

Цена: 540.00ден
 • Код:
  482
 • Тежина:
  0.400 кг

Керамички камен за аерирање на воден раствор

 

Аерационите камења и прстени се одлично средство за заситување на работниот раствор со кислород.Целосно потопени во резервоарот, тие се поврзани со воздушна пумпа.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.