Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома КОНТРОЛЕРИ GSE Water Timer - Тајмер за Вода

GSE Water Timer - Тајмер за Вода

Цена: 6,610.00ден
 • Код:
  43
 • Тежина:
  0.500 кг

Тајмерот за наводнување служи за контрола на пумпата.

 

Тајмерот е идеален за поставување на EBB &  Flow системи и редовни пумпи за вода или воздушни системи. Временскиот интервал може да се постави индивидуално за наводнување за ден и ноќ. Тајмерот пристигнува составен во водонепропустливо куќиште, компатибилна мрежна конекција и 4m кабел со сензор за светлина кој детектира дневно / ноќно време и го прави совршен контролер за влажни простории.

Сите производи на GSE имаат 2 годишна гаранција.

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови