Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Flora Gro 1L - минерално ѓубриво

Цена: 670.00ден
 • Код:
  469
 • Тежина:
  1.000 кг

Серијата Флора ги содржи сите примарни и секундарни елементи потребни за балансирана исхрана на растенијата и одличен квалитет на културата и приносот.

 

Овие елементи формираат сеопфатно и избалансирано ѓубриво кое ги снабдува растенијата со сè што им е потребно за да се изгради силна структура и големи цветови. Го подобрува вкусот, аромата и квалитетот - во хидропоника, почва и кокос. Динамична, се развива, континуирано подобрена формула според најновите научни сознанија.  

 

 • FloraGro - Стимулира структурен и вегетативен раст. Гради силни корени. Обезбедува азот, фосфор, калиум и секундарни елементи.

 

Концептот на 3-дел програма беше создаден за General Hydroponics од д-р Кал Херман, поранешен висок хемичар во НАСА, во соработка со научници на Универзитетот во Дејвис, Калифорнија

Без разлика дали одгледувате во почва, кокос или хидро, ние често земаме здрави хранливи состојки здраво за готово, а најмногу се фокусираме на производи како што се PK стимуланси, засилувачи, стимуланси и додатоци. Но, основната хранлива материја е основата што вашето растение ја бара во раните фази од својот живот - па затоа веројатно заслужува поголемо внимание отколку што ние му даваме.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

 

 

- За овошје и зеленчук EC = 0.4-0.6

- За младите растенија EC = 1.2-1.8

- За вегетација и цветањеEC = 1.8-2.2

- За мајчините растенија - користете концентрација како во првата недела на цветање.

 

 

NPK: 3/1/7

 

 

КОЛИЧИНАТА ВО ШЕМАТА Е ЗА 10Л РАСТВОР!

 

 

ПРОТРЕСЕТЕ ДОБРО ПРЕД УПОТРЕБА! Добро измешајте го работниот раствор!