Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ CULTIBOX Cultibox SG Combi 1,2 x 1,2 x 2,0 m - гроубокс за одгледување на растенија

Cultibox SG Combi 1,2 x 1,2 x 2,0 m - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 10,500.00ден
 • Код:
  468
 • Тежина:
  5.000 кг

Боксовите SG Combi овозможуваат склопување на неколку бокса во поголем систем.

 

На три од четирите ѕидовите се обезбедени со отвори за приклучување кон соседниот бокс. Големина 120x120x200cm.

 Благодарение на отворите од страна, е возможно да се поврзе еден cultibox комбо кон друг, создавајки нов, идеален размер на шатор, за да можете да извлечете максимум од расположливиот простор.

 Целосно наредени со 99% одразувачки милар листови црна надворешна обвивка и метална конструкција. Предниот патент овозможува лесен пристап до растенијата, а страничните зидови имат удобно велкро, кое што дозволува лесно сврзување на вториот Cultibox, или можете едноставно да ги затворите страничните зидови. Cultibox се проектирани и тестирани за максимална практичност и удобност на производителите. Конструкцијата е изработена од нерѓосувачки челик, која е исклучително издржлива. Конструкцијата ја има способноста да издржи и до 20 кг осветлување*рефлектор * инструменти филтри и вентилациски уреди. Во комплетот има и инструкции, Cultibox може да биде составен за неколку минути.

 • Отвори: 1 преден и 3 од страниците
 • Издувен вентилациски ракав: 1 х дијаметар 150 см
 • Ракави за влезната вентилација: 1 х дијаметар 100 см
 • Ракави: 1 х дијаметар 10 см
 • Вентилациски завеси: За природна циркулација на воздухот
 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови