Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА GENERAL HYDROPONICS/TERRA AQUATICA ОСНОВНИ ЃУБРИВА Flora Duo Bloom 1L - минерално ѓубриво за цветање

Flora Duo Bloom 1L - минерално ѓубриво за цветање

Цена: 780.00ден
 • Код:
  465
 • Тежина:
  1.150 кг

FloraDuo е двокомпонентно, концентрирано ѓубриво за целиот животен циклус.

 

FloraDuo е серија основни ѓубрива во кои секој од елементите што му се потребни на растението се добива од широк спектар на различни извори кои се достапни во секое време, во форма во која растенијата можат да ги апсорбираат. Оваа серија содржи и „биоактивирачки“ елементи, кои не се директни хранливи материи на растенијата, но го подобруваат целокупното здравје, им помагаат да апсорбираат подобра храна и подобро да одолеат на агресивните патогени и инсекти.
 

 

FloraDuo Bloom дава се што е потребно за изобилно цветање и богат принос

Без разлика дали одгледувате во почва, кокос или хидро, ние често земаме здрави хранливи состојки здраво за готово, а најмногу се фокусираме на производи како што се PK стимуланси, засилувачи, и додатоци. Но, основната хранлива материја е основата што ја бара вашето растение во раните фази од својот живот - па затоа веројатно заслужува поголемо внимание отколку тоа што го даваме.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

 

FloraDuo е високо концентриран: 4 ml / l се доволни за балансиран и енергичен раст. 

 

FloraDuo е лесен за употреба: со мешање на 3 делови од FloraDuo Grow со 1 дел FloraDuo Bloom, ќе можете да ги задоволите сите барања за раст. Потоа, претворајќи ги овие пропорции (3 делови Bloom со 1 дел Grow), ќе се погрижите за цветањето. FloraDuo гарантира совршена рамнотежа помеѓу растењето и цветањето. 

Најпродавани

Нашите водечки брендови