Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома КОНТРОЛЕРИ Multifan T15-WD - термостат

Multifan T15-WD - термостат

Цена: 3,290.00ден
 • Код:
  463
 • Тежина:
  3.000 кг

Серијата Т15 може да ги вклучува и исклучува уредите (на пр. Навивачите, греачите, алармите) при одредена температура.

 

Дизајниран за еднофазна употреба 

-Лесен за инсталирање 
-Лесен за работа 
-Стабилен
-достапни за нови и постоечки системи за вентилација;
- Ги вклучува еднофазните уреди на одредена температура;

 

 

 

Спецификации:

- отпорен на корозија и прашина
- инкапсулиран против влага
- опсег; + 40C
- 120 - 240V (32 - 105 F)
- нето напон од 230 V
- Напојување (Макс) 16A & nbsp;
- минимално оптоварување 120 VA;
- IP55 пластично куќиште;
- Димензии (Ш х В х Д) 100 х 155 х 65 мм

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

 

 

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.