Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ФОЛИИ Ролна ORCA grow film - супер рефлектирачка фолија

Ролна ORCA grow film - супер рефлектирачка фолија

Цена: 7,160.00ден
 • Код:
  462
 • Тежина:
  3.000 кг

ORCA Grow Film е изграден од нановлакна со висока густина, преплетени во површина со уникатни својства - висока рефлектирачка способност во сите насоки и во сите делови на спектарот.

 

ORCA ја рефлектира светлината како снегулките - и покрај тоа што самите тие се прозрачни, заедно образуваат рамномерно бела површина.

 • ролна 1,37м  х 10м

 • Се продава и на метар должина

 

 • ДИФУЗНА ПОВРШИНА - микрофиберската површина дава рамномерно распределување на светлината во сите насоки. Така се отстрануваат нерамномерностите во осветлувањето ("hot spots"), дури и ако рефлектирачката површинат не е истегната.

 • ВИСОК КОЕФИЦЕНТ НА РЕФЛЕКСИЈА- 94% рефлексија во целиот спектар на видливата светлина. ORCA Grow Film е најдобриот рефлектирачки материјал. Замената на старата рефлектирачка фолија со ORCA може да ја подобри ефективноста за 30-75%.

 • РЕФЛЕКТИРА ТОПЛИНА - рефлектира и инфрацрвени зраци, ја сочувува топлината во просторијата 100%

 • СВЕТЛОНЕПРОПУСЛИВО, НЕ ГО МЕНУВА СПЕКТРОТ - рефлектираната светлина го сочувува своите спектрални карактеристики, така го добивате максимумот од лампите.

 • ТРАЈНО и ЗДРАВО. Не се тутка.

 • ВОДООТПОРНО, МОЖЕ ДА СЕ МИЕ

 • УВ-ЗАШТИТЕНО И ОТПОРНО - ги блокира штетните ултравиолетови зрачења (<400nm) и не се менува од изложување на УВ зраци.

 • произведено во Канада; не содржи хлор, пластификатори или испарувачки материи

 

Поставата на фолија е идеална опција за рамномерно ширење на светлината во внатрешноста. Функција на фолијата е да се шири / размножува светлината и да се избегнат жариштата.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.