Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Green Lantern - зелено светло

Цена: 830.00ден
 • Код:
  449

Зелена светлина за работа во мрачен период за растенијата.

 

Три режими на работа:

 • максимум - 17 диоди,
 • минимум - 6 диоди,
 • трепка - 17 диоди.
 • над 100.000. работа
 • 3 AAA батерии (не се вклучени)

 

Зелената светлина е погодна за набљудување на вашите растенија во мрак, без да им предизвикувате стрес.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.