Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Ултразвучна машина + Secret-Icer со 5 кеси

Цена: 10,650.00ден
 • Код:
  447
 • Тежина:
  4.000 кг

Secret Smoke се користат за ладна екстракција на одредени производи или растителни остатоци, како што се лисјата или гранките на одредени растенија.

 

Овој систем за екстракција се состои од ладење на трихоми додека не се зацврсти и падне на дното, додека остатокот од материјалот останува пловечки во водата. Дупките ги одделуваат од остатокот од растението 

Овој комплет за екстракција на смола содржи: 

- Secret Smoke машина 
- пирамидални чанта
- Secret icer кеси
 
Капацитет: 14 литри

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови