Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПОЧВИ СЛАБО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ Gold Label Special Mix Light 50L - слабо-збогатена почва

Gold Label Special Mix Light 50L - слабо-збогатена почва

Цена: 850.00ден
 • Код:
  446
 • Тежина:
  13.600 кг

Ако претпочитате сами да ги дозирате ѓубривата, тогаш Special Light mix е почвата која ја барате.

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Таа ги содржи истите висококвалитетни состојки и ја има истата структура како Special Mix, но со помалку додадени хранливи материи.Пониската концентрација на хранливи материи, дозволува брз развој на корените, како и перфектен старт на вашата реколта.Special Mix Light може да биде искористен во комбинација како со минерални така и со био ѓубрива.

EC: 1.0
PH 5.5 - 6.5

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови