КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ВЕНТИЛАТОРИ PK 160AL - 420/800 m³/h - излезен / влезен вентилатор

PK 160AL - 420/800 m³/h - излезен / влезен вентилатор

Цена: 9,820.00ден
  • Код:
    38
  • Тежина:
    5.000 кг

Уникатните вентилатори со температурни контролери Prima Klima, се идеалното решение за воздушно-цевкасти инсталации.

Опремени се со превртени сечила со висока ефективност, вградени се висококвалитетни швајцарски моторни компоненти. Пластичното куќиште е изработено од огноотпорен полиамид кој се состои од 15% стакло. 

 

  • O 160 mm, 420/800 m3/h

  • 2 безини

  • држач за ѕид

 

Соодветен излезен вентилатор за просторија со големина од околу 5-6кв.м. 

Моќен, ефективен и лесен за употреба!

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Вентилаторот помага да се одржи доволно добро ниво на воздухот, со што ќе ја одржувате здрава средината во вашата просторија за одледување. За да постигнете висок квалитет на воздухот, треба да обезбедите доволно размена на воздухот во просторијата за одгледување. Задоволителната размена во просторијата варира со надворешните температури. Со циркулирање, мешање, полнење на воздухот, вентилаторот дава висок степен на контрола врз влажноста, топлината, јаглерод диоксидот (CO2) и циркулацијата на воздухот.

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете PK 160AL - 420/800 m³/h - излезен / влезен вентилатор или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Вентилаторот е покриен со гаранција за дефект за период од 5 години од денот на купувањето. Во овој период, вентилаторот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на вентилаторот, случајно оштетување (губење, мокрење), поправка од страна на неовластени лица и замена на делови од производител различен од оригиналот.

Нашите водечки брендови