Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ АКАРИЦИДИ Bayer Spint 10 mg - био инсектицид против пајаци

Bayer Spint 10 mg - био инсектицид против пајаци

Цена: 1,180.00ден
  • Код:
    424
  • Тежина:
    0.030 кг

Подготовка од Bayer против пајаци по растенијата.

Непосредно дејство и брза апсорпција. Ефикасни како против возрасните пајаци и против нивните ларви. Избегнувајте контакт со очите при прскање!

 

КАРАКТЕРИСТИКИ: 

- Борба против црвениот пајак 

- Непосреден ефект 

- Моќно и продолжено дејство 

- Во контакт и голтање, дејствува на сите ларви и фази на развој на пајаците 

- Во лето има ефикасна дејство против јајцата 

 

Штетници што можат да влијаат на вашите растенија вклучуваат: лисни вошки, грини, мравки, бели лисја, бела прашкаста мувла, гниење, па дури и цицачи, како што се стаорци! Додека некои штетници живеат во почвата, други се пренесуваат / ртат во воздухот. . Мувлата, исто така, може да биде голем проблем. За борба против овие штетници, потребни се специјализирани производи!

Акарицидите се хемиски или биолошки соединенија кои имаат специфичен ефект врз штетните пајаци што ги цицаат растителните сокови - црвени и бели пајаци.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
- Третманот на растението на крајот на пролетта ќе ги ослободи црвени пајаци во летото 
- Во лето, топлината и недостатокот на влага им овозможуваат на пајаците да се репродуцираат во масовно ниво. Во овој случај, ќе биде неопходно да се повтори третманот. 
- Се применува во Мај за да се бори против пајаците, а црвениот пајак ја напаѓа површината под лисјата, го цица сокот и го суши листот, растенијата ја губат бојата и изгледаат слаби по изглед.Успешно ги уништува пајаците, еден пакет е за 50 литри вода!

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови