Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА HESI ОСНОВНИ ЃУБРИВА HESI COCO 1L - минерално ѓубриво за растење и цветање во кокос

HESI COCO 1L - минерално ѓубриво за растење и цветање во кокос

Цена: 670.00ден
 • Код:
  414
 • Тежина:
  1.150 кг

Ѓубриво за цветање во растителна средина кокос

 

Целосно вредно еднокомпонентно ѓубриво за одгледување во кокос - за периодот на цветање. Содржи истовремено органски и минерален азот, како и сите витамини за живот и важни микроелементи во хелатна форма. Ниска содржина на соли за пониски нивоа на ЕС  и помалку стрес за растенијата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена: 50ml/10L

Состав: магнезиум, калциум, железо, манган, бор, молибден, бакар, цинк, витамини В1, В2, В6, растителни шеќери и аминокиселини

N-P-K вредност:3-4-5

За скратен период на растење користете HESI COCO место TNT Complex - по 3mL/L.