Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА HESI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ HESI PK 13/14 1L - стимулатор за цветање во кокос/хидропоника

HESI PK 13/14 1L - стимулатор за цветање во кокос/хидропоника

Цена: 670.00ден
 • Код:
  413
 • Тежина:
  1.150 кг

Дополнителен фосфор и калиум!

Растенијата имат поголеми потреби од фосфор и калиум за време на фазата на цветање низ примена на HESI PK 13/14 целосно ја задоволува оваа потреба. Времето на цветањето е врв во животот на едно растение. Таа ја максимизира својата големина и има потреба од повеќе супстанции - фосфор за ензими и ДНК и калиум за транспорт на супстанциите во растението.

 

HESI PK 13/14 се користи во втората половина на цветање до претпоследна недела, бидејќи количината постепено се зголемува.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање: Започнете оплодување во текот на четвртата недела од цветниот период.

4-та седмица: 2.5 мл на 10 литра вода
5-та седмица: 5 мл на 10 литра вода
6-та седмица: 7.5 мл на 10 литра вода
7-ма седмица: 15 мл на 10 литра вода
8-ма седмица: прочистување или миење со вода

Состав:Р-9,0% ; К-7,2%

Погодно за одгледување во кокосна и хидро варјанта/хидропоника