Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ ГЕЛОВИ ЗА КЛОНИРАЊЕ Clonex Rooting Hormone 300ml - гел за клонирање

Clonex Rooting Hormone 300ml - гел за клонирање

Цена: 1,730.00ден
 • Код:
  403
 • Тежина:
  0.350 кг

 Хормонален гел кој помага за лесно и стабилно вкоренување 

 

Моќна стимулација за да се формираат зелени матични клетки, ја забрзува поделбата на клетките во коренот. Специјалниот хормонски коктел помага да се формира силен коренов систем. Содржи полн спектар од микроелементи, доволна за еден добар старт на младиот корен, уште од првиот ден на клонирањето.

Неверојатната мешавина за растенија што ги користат професионалци и аматери низ светот! CLONEX е транспарентен гел и е исклучително продуктивна формула на хормони, витамини и минерали.  

 

 

CLONEX e добар, затоа што:

 

 • Веднаш се лепи, со што се елиминира ризикот од инфекција или емболија.

 • Содржи растителен хормон со 3000 честички на/ 1мл, максималната сила потребна за експлозивен раст.

 • Содржи повеќе профилни нутритивни додатоци и ги следи сите состојки за оплодување и оптимален раст на младите растенија.

 • Тоа е гел- многу поефективен отколку течните или препарати во прав, затоа што не може да се распарчи или издува. За разлика од тоа CLONEX остава платно по стеблото за време на периодот на раст.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

Истурете мала количина од гелот во чист контејнер. Затворете го шишето со остатокот од гелот и чувајте го на ладно место ( не во фрижидер). Насечената површина се потопуваат во гелот, потоа гранчињата се ставаат во растечкиот медиум (подлогата).