Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS ОСНОВНИ ЃУБРИВА pH Perfect Grow/Bloom/Micro 1L - минералено ѓубриво за раст и цветање

pH Perfect Grow/Bloom/Micro 1L - минералено ѓубриво за раст и цветање

Цена: 2,220.00ден
 • Код:
  401
 • Тежина:
  3.600 кг

Никогаш повеќе нема да треба да се грижите за вашата pH вредност! Advanced Nitrients pH Perfect Grow (1-1-6) ја балансира pH вредноста автоматски. Содржи патентирани "умни" јони што се ослободуваат и се дел од pH Perfect Technology која автоматски ја прилагодува и ја балансира вашата pH вредност на оптимални нивоа.

Формулата 5 во 1 Grow, Micro и Bloom се основни хранливи материи, назначени за производителите кои се навикнати да користат трикомпонентна основа.

Advanced Nutrients ги разви и усоврши најкомплентниот опсег од три дела достапен за производителите. Основните хранливи материи Grow, Micro, Bloom содржат компоненти на додадена вредност кои ќе ја подобрат продуктивноста во било која градина и вклучуваат:

 • F-1 (флувати)
 • H-2 (хумати)
 • комплекс од аминокиселини
 • Wet Betty 

Комбинацијата од pH Perfect технологијата, поедноставните стапки на мешавина и нивото на хелација во балансираните стапки на исхрана, им обезбедуваат пристап на културите до највисоките можни нивоа на исхрана. Производителите кои користат pH Perfect технологија не треба да се грижат за pH  во нивните хранливи раствори, затоа што новите формули се со автоматско прилагодување на pH вредноста во оптималниот опсег.

Всушност, употребената технологија за хелатирање е толку ефикасна што хранливите материи остануваат достапни за растенијата под услови што инаку не би дизволиле воопшто да постои раст. Сепак, производителите немаат за што да се грижат, бидејќи pH вредноста ќе биде во оптимален опсег постојано.

 • Промовира здрави растенија со најбрз можен раст
 • Повеќе хелати на микроелементите од другите производители
 • Апсорција на хранливи елементи од поширок опсег на pH вредноста
 • Концентрирана, поевтина формула
 • Лесен за користење

 

Користењето на програмата за исхрана Grow, Micro, Bloom од три дела е лесно. Препорачуваме да користите сооднос на исхтана 1:1:1, но не обесхрабруваме сооднос 1:2:3 или сооднос 3:2:1. Ова е еден од многуте одлични аспекти на овој систем со три нивоа. Кога ја користите серијата, прво треба да го додадете Micro во резервоарот, потоа Grow и на крајот Bloom

 

Што претставуваат основните ѓубрива?

Растенијата имаат потреба од многу различни фактори за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за подхранување, исто како и луѓето, растенијата имаат потреба од "балансирана диета". Ова подразбура правилно балансирано ѓубриво, кое ги содржи сите основни елементи за раст, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Секакви видови на стимулатори може да се додадат во циклусот на одгледувањето, но основните хранливи елементи се градливите елементи за здрави растенија.

 

 

 

 

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација: измешајте добро! Користете по 4ml/L од секој продукт во секоја недела од растот и цветањето. Најпрво ставете го Micro и измешајте, потоа Grow и на крајот Bloom.