Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

EASY2GROW 24 8.5L - Хидропонски Систем за наводнување

Цена: 52,270.00ден
  • Код:
    Х19

Комплетот Easy2grow Autopot е систем за наводнување по потреба кој ќе ви овозможи да ги наводнувате вашите растенија по потреба.

Комплетот Easy2Grow е систем за одгледување дизајниран за кога одиме на одмор или кога сме отсутни неколку дена и сакаме нашите растенија да продолжат да се наводнуваат.

Овој систем за наводнување со редовно обезбедување вода и хранливи материи, AutoPot им овозможува на растенијата да растат и да го достигнат својот максимален потенцијал.

Карактеристики на комплетот Easy2grow:

Автоматско наводнување со гравитација
Не е потребна електрична енергија
Модуларен и растеглив
Бренд Autopot


ВКЛУЧУВА

1x FlexiTank 225L
1x брз адаптер за резервоар и филтер 16mm
8м црево 16мм
2 x 16mm вметнати вентили
1x Т-парче 16мм
6x парчиња вкрстени спојници 16-9мм
12x послужавници за 24 тенџериња и капаци црни
24x тенџериња 8,5L црно
12x AQUAvalve 5 вентили
6м црево 9мм
24x Матрични филтри мрежи
24x коренски чаури (квадратни)
1x инструкции за склопување

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови