Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

HANG TAG - ЕТИКЕТА - 1 БР

Цена: 20.00ден
  • Код:
    Х07

Бела ознака, да може да ги идентификува и класифицира растенијата.
 

Боја - БЕЛА

Единици - 250

Материјал - Поцинкуван челик

Тежина (g) Конф - 261

Димензии (см)

10х3

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови