КОШНИЧКА

0 артикла
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ СРЕДИНИ ЗА 'РТЕЊЕ/КЛОНИРАЊЕ Grodan Tray - тава сo 150 блокчиња за 'ртење од стаклена волна

Grodan Tray - тава сo 150 блокчиња за 'ртење од стаклена волна

Цена: 860.00ден
  • Код:
    33
  • Тежина:
    0.500 кг

Grodan rockwool нуди многу професионално одгледување, како што се целосна контрола врз потребите на растенијата, максимален принос и лесна интеграција на оваа компонента во растечката средина

 

Grodan rockwool им нуди на растенија постојани и совршени пропорции на вода и воздух и е целосно ослободен од додатоци во исхраната, така што секоја култура ќе добие, според нејзините специфични потреби, специфична мешавина од додатоци во исхраната.

 

Одгледувањето на растенија со Grodan е лесно. Блоковите се дизајнирани да одговараат еден на друг. Растечките блокови може да се пресадат во друга подлога или директно во систем за одгледување. Димензии: висина на блокот - 4см / дијаметар на блок - 2,5см

 

Содржина:

-150 блокчиња

- Пластична тава

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Grodan Tray - тава сo 150 блокчиња за 'ртење од стаклена волна или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови