КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЗБОГАТУВАЧИ ИЗВОРИ НА CO2 CO2 КОНТРОЛЕРИ VDL CO2 тестер - монитор за Јаглероден Диоксид

VDL CO2 тестер - монитор за Јаглероден Диоксид

Цена: 13,650.00ден
  • Код:
    2655
  • Тежина:
    0.170 кг

Големиот дисплеј континуирано ги следи параметрите на IAQ (Квалитетот на воздухот во затворени простории): Температурата на водухот, RH, CO2.

IAQ мониторите се идеални за следење на квалитетот на водухот во затворените простории со потенцијално високо ниво на CO2  како канцеларии, фабрики, училници, болници и хотели. 

Овие единици го покажуваат минималните/максималните нивоа на COи обезбедуваат визуелни аларми за максималниот праг на CO2. Уредот е опремен со адаптер за  наизменична струја и може да се постави на работна маса или на ѕид.

  • Анализа за квалитетот на воздухот во затворени простории - 800049
  • Зачувува најмногу 32000 точки на податоци што може да се преземат на Вашиот компјутер преку USB.
  • Размери: 108 x 115 x 25mm
  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете VDL CO2 тестер - монитор за Јаглероден Диоксид или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови