КОШНИЧКА

0 артикла
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ NeemAzal 250ml - био инсектицид и фунгицид

NeemAzal 250ml - био инсектицид и фунгицид

Цена: 2,580.00ден
  • Код:
    2564
  • Тежина:
    0.300 кг

NeemAzal е преработена верзија на познатите Ain Grow и Ain

 

За разлика од другите брендови кои работат со масло од Ним, NeemAzal е чист екстракт со висока концентрација на азаридахтин, мелиантриол, нимфин, саланин. Технологијата што се користи во изработка на овој инсектицид, се изведува техника на екстракција и се прочистува и не создава отпад во животната средина, ниту остава несакани остатоци во финалниот производ

Активните состојки на NeemAzal предизвикуваат нарушувања во исхраната и се мешаат во хормоналниот циклус на инсектот, спречувајќи го неговиот нормален развој.

NeemAzal исто така има антифунгални својства: дејствува против најчестите патогени видови, ограничувајќи го нивниот раст, така NeemAzal ги спречува идните манифестации на болести

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете NeemAzal 250ml - био инсектицид и фунгицид или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Употреба:
NeemAzal може да се користи и превентивно и како средство за контролирање на штетници што веќе се појавиле. Производот може да се користи со наводнување и прскање.
На лист: Растворете 1-2ml во еден литар вода и испрскајте го стеблото и листовите со добиениот раствор. Избегнувајте прскање на цветовите.
Наводнување: 1,5-2ml на литар вода.

Нови продукти

Нашите водечки брендови