КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ПОЧВИ Canna Coco Pebble Mix 50L - кокосов микс за одгледување растенија

Canna Coco Pebble Mix 50L - кокосов микс за одгледување растенија

Цена: 1,210.00ден
  • Код:
    2705
  • Тежина:
    16.500 кг

Најновиот додаток на семејството CANNA

 

CANNA Coco Pebble Mix е мешавина од 60% CANNA Coco Professional Mix Plus и 40% CANNA Aqua Clay Pebbles(проширена глина). Coco Professional Plus е првокласен производ од кокос кој се произведува со суровини од висок квалитет. Има оптимална структура и чистота, додека CANNA Aqua Clay Pebbles се изработени од специјални видови глина кои имаат мала содржина на растворлива сол.

-60% CANNA Coco Professional Mix Plus
-40% CANNA Aqua Clay Pebbles
-50L Пакување

Студиите спроведени од CANNA Research покажуваат дека 60/40 мешавината е токму онаа што дава најстаблини резултати на различни тестови

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Canna Coco Pebble Mix 50L - кокосов микс за одгледување растенија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Нашите водечки брендови