Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА GENERAL ORGANICS СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Bio Bud 500ml - органски стимулатор за цветање

Bio Bud 500ml - органски стимулатор за цветање

Цена: 830.00ден
 • Код:
  347
 • Тежина:
  0.600 кг

Моќен цветен стимулатор, создава експлозивно цветање и обилно оплодување

 

Ја зголемува метаболичката активност и внесот на минерали преку биостимуланти и органски катализатори за транспорт на супстанции во растенијата. Ова предизвикува изглед на густи и обилни цветови. BioBud дејствува природно, дозволувајќи им на растенијата да ги развијат своите генетски способности. За сите цветни растенија.

Стимуланси за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.

General Organics обезбедува целосен опсег на високо квалитетни растителни ѓубрива и додатоци во исхраната. Секој производ во редот овозможува да се збогати вашата градина.General Organics ја претставува нашата силна заложба за одржливост, квалитет и иновации.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

 

од 3 до 5 ml / L од 5-тата недела на цветање до крај

спреј - 3ml/L

Најпродавани

Нашите водечки брендови