Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА GENERAL ORGANICS ОСНОВНИ ЃУБРИВА BioThrive Bloom 1L - органско ѓубриво за цветање

BioThrive Bloom 1L - органско ѓубриво за цветање

Цена: 970.00ден
 • Код:
  343
 • Тежина:
  1.300 кг

Bio Thrive е серија на ѓубрива создадени да ги задоволат сите комплексни потреби на вашите растенија во текот на секоја фаза на нивниот развој.

 

Нивните состојки се целосно органски, содржат растителни екстракти, алги и др. Био Thrive активно ја подобрува областа околу корените на растенијата преку хранење на микроорганизми кои живеат во хармонија со вашите растенија.Bio Thrive се идеални за сеkој вид растение.

 

BioThrive Bloom е создаден да помогне и да го подобри вегетативниот раст преку специфична диета која го поттикнува изобилниот развој на корените и лисјата. Преку правилна исхрана создаваме цврста основа за цветање. BioThrive Grow дава силен почеток на сите растенија. Погоден за хидропоника, аероника, кокос, биопоника и почва. 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

 

- За млади растенија: 2,5 mL / 10 L

-За цветање од 10-20 mL / 10 L