Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Natural Power Комплект 250ml - стимулатори за целосен развој на растенијата

Natural Power Комплект 250ml - стимулатори за целосен развој на растенијата

Цена: 3,285.00ден
 • Код:
  29
 • Тежина:
  0.500 кг

Комплетот Advanced Natural Рower е едно компактно и добро решение за изготвување на добра хранлива програма, која вклучува квалитетни збогатувачи!

Со овој комплект вие заштедувате од единечната цена на секој производ. Комплетот содржи:

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови