Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА HESI ОСНОВНИ ЃУБРИВА Hydro Bloom 1L - минерално ѓубриво за цветање во хидропоника

Hydro Bloom 1L - минерално ѓубриво за цветање во хидропоника

Цена: 565.00ден
 • Код:
  338
 • Тежина:
  1.100 кг

HESI Hydro Bloom е основно хидропонско ѓубриво за растенија во фазата на цветање.

 

Збогатен со фитоефектори кои даваат енергија на растенијата и оддржуваат хранлива и здрава средина во субстратот. Содржи повеќе калиум и фосфор во споредба со HYDRO GROWTH за потхранување на силни и здрави цветови. Ги задоволува наполно потребите на растенијата во првата половина од периодот на цветање. За време на  втората половина на цветањето користете и HESI PK 13/14, за да одговирате целосно на потребите.

За обилно цветање и животни растенија. HESI Hydro Bloom е збогатен со растително-активни животни елементи кои ја засилуваат енергијата на растението и ја оддржуваат флората во почвата. HESI квалитет означува – најчисти состојки, без додатоци, следствено без остатоци.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање: 50ml/10L вода

Употреба: наполнете контејнер со вода, додадете Hesi Hydro Bloom и промешајте. Измерете го нивото на pH и ако е неопходно корегирање, прибавете Hesi pH – или pH +

За најдобри резултати користете HESI Super Vit за време на целиот растечки циклус.

Состав: азот 3,0% N, фосфор 3,9% P2O5, калиум 5% К2О, и други: магнезиум, калциум, сулфат и микроелементи: железо, манган, цинк, бакар, бор, милибден, кобалт и јод, плус витамини B1