Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА HOUSE AND GARDEN ОСНОВНИ ЃУБРИВА 1-COMPONENT SOIL 1L - минерално ѓубриво за раст и цветање

1-COMPONENT SOIL 1L - минерално ѓубриво за раст и цветање

Цена: 1,590.00ден
 • Код:
  307
 • Тежина:
  1.200 кг

HOUSE&GARDEN SOIL-1 е база на храна со уникатен состав.

 

Благодарение на употребата на висококвалитетни основни течности и минерали, храната се вари брзо и ефикасно. Хранливите материи од H & amp; SOIL 1 не содржат никакви агенси за отекување, а со тоа осигурува дека структурата на почвата е зачувана. Хранливите материи од SOIL 1 обезбедуваат одлична рамнотежа, обезбедувајќи оптимален раст и цветови тс цветање.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Додаток начин на употреба:

 

1-COMPONENT SOIL ги обезбедува вашите растенија со сите основни
минерали потребни за производство на големи култури со висококвалитетни ароми и вкусови.
 
 
Кога го подготвувате садот со хранлив раствор, прво наполнете го со две третини вода. Потоа додадете 1-COMPONENT SOIL и добро промешајте пред да додадете било какви стимуланси. Додајте, ако сакате, стимулатори за растење, коренови стимулатори или за цветање стимулатори и дополнете го садот до посакуваното ниво. Наместете ја pH вредноста за да одговара на растворот на хранливи материи.
((Почнете во циклусот на раст со 1,2 ЕС додека постепено ја зголемувате вредноста со следење на програмата до крајот на цветањето и завршите со ЕС од околу 2,0.)

Најпродавани

Нашите водечки брендови