Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПОЧВИ КОКОСОВИ ПОЧВИ GOLD LABEL Special Mix Custom 50L - тресетно-кокосова почва

GOLD LABEL Special Mix Custom 50L - тресетно-кокосова почва

Цена: 1,210.00ден
 • Код:
  303
 • Тежина:
  12.000 кг

Тресетно-кокосов субстрат, без перлит!

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Субстратите на Gold Label се со докажан квалитет и сертификати. Овој субстрат ги има предностите на почвата и кокосот и многу е погоден за био одгледување. Има одлична структура и содржи ѓубрива за првите 3 седмици. Кокосот во овој субстрат помага за порамномерното примање на вода при поливање. Задржува повеќе вода од субстратите со перлит.Тресетно-кокосов субстрат, без перлит органска супстанца: 70%; органски јагленород: 28%; органски азот: 0,5% за оптимални резултати не допуштајте збивање на субстратот и не преполивајте!

EC: 1.5
pH 6.0

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови