Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПОЧВИ СЛАБО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ JANECO Light Mix 50L - слабо-збогатена почва

JANECO Light Mix 50L - слабо-збогатена почва

Цена: 860.00ден
 • Код:
  301
 • Тежина:
  11.700 кг

Janecomix е идеалната основа, врз која скоро секоја култура може да се одгледува добро.

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Малку оплодената почва има предност што дури и потешките видови не се брзо презаситени. Покрај лесната доза на ѓубрива, Janecomix содржи перлит, така што основата што останува е доволно пространа за да овозможи оптимално наводнување. Растењето во Јанекомикс ве ослободува од дополнително наѓубрување најмалку три недели, во зависност од бројот на растенија и големината на садот. Смесата на почвата содржи доволно ѓубриво за првите три недели. По овој период, Атами советува додавање на течно ѓубриво во културата за оптимални резултати.

EC: 1,00 - 1,25 
pH 6

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови