Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА HESI ЗА КОРЕН Root Complex 5L - стимулатор за корен

Root Complex 5L - стимулатор за корен

Цена: 6,050.00ден
 • Код:
  247
 • Тежина:
  5.200 кг

Hesi Root Complex е коренов стимулатор за растениja вo почва-земја, хидро и кокос, комплекс кој што во идеални пропорции е одличен за кореновиот систем. 

Тој е еликсир за изртени и млади растенија, како и за мајки. За после пресадување, садење и други стресни ситуации. Root complex ја подобрува целокупната состојба на растенијата. Насочува кон максимална колонизација на здрави микроорганизми во животната средина, го стимулира формирањето на нови корени, а стресот е значително намален.

Root Complex помага при побрзо формирање на густо стебло и силен коренов систем. Идеално е и за родителско растение и за младите кревки растенија. Неколку дена пред сечењето на клончиња, Root Complex треба да се даде на родителското растение, а потоа и на новите основни супстанции кои што се потребни за брзо формирање на корен.

Растенијата кои што се третираат со Hesi Root Complex се со совршен старт, здрави и силни.

Комлексот помага брзо и лесно да се нормализира метаболизмот.

 

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:  Се раствара во вода. Може да се користи со SuperVit, Powerzyme и други хранливи материи.

За младите растенија се користи: 1 до 2 пати неделно, се додека не се види дека растенијата се развиваат одлично.
Кај растенија со претрпен стрес : 1-2 пати неделно

За редовна употреба: Половина доза е доволна (на пример, ако растението е мајката)

Дозирање: 50ml / 10 L
При продолжена употреба: 25ml / 10L

Состав: желeзо, манган, цинк, мед, бор, молибден, витамини В1и В2, аминокиселини и др.

Може да се користат во секакви почвени средини без разлика дали е кокос некаков микс било како:
Soil, Hydro и Coco

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови