Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Trimpro Gasoline - автоматски тример

Цена: 174,570.00ден
 • Код:
  24
 • Тежина:
  30.000 кг

Дизајниран за употреба на отворено, TRIMPRO е опремен со тивок и сигурен Хонда бензински мотор со прилагодлива брзина.

За чистење, делење свежо цвеќе од гранки, итн. поставете ги гранките на врвот на садот за тримери и нека Trimpro го заврши останатото!

Предупредување: 

- Никогаш не ставајте ги прстите, ракавиците или кој било друг дел од вашето тело во контакт со решетката или ножот. 

- Никогаш не применувајте притисок врз мрежата. 

- Не користете ножици, ножеви или други алати над решетката. 

- Заштитни очила и ракавици се потребни цело време.

ТЕХНИЧКИ ДЕТАЛИ: 

ФОРМАТ: 

Монтирана машина: 50 х 71 х 127 Височина 

МАТЕРИЈАЛ: 

Рамка: Алуминиум 

Решетка: челик (Automatik верзија) и алуминиум (Trimpro верзија) 

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови