Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА HOUSE AND GARDEN СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ SHOOTING POWDER - 5 бр додаток за обилно цветање

SHOOTING POWDER - 5 бр додаток за обилно цветање

Цена: 2,730.00ден
 • Код:
  239
 • Тежина:
  0.500 кг

Shooting Powder предизвикува растенијата да започнат нов циклус на цветање откако формирањето на нови цветови веќе не е толку активно. До 30% зголемување на бројот и големината на цветовите.

 

Shooting powder е тајната на секој успешен производител. Брилијантен акцелератор на растот на пупките е најдобар во областа на стимулатор на цветање. Тој дава видливи резултати и може да се комбинира со сите основни хранливи материи . Помошник на цветот започнува нов циклус на цветање по завршување на редовниот, како и значително зголемување вкупната тежина на плодовите. Дополнителната екстракција ќе ги изненади и најискусните производители, бидејќи всушност создава нов слој на врвот на постоечките плодови на тој начин може да го зголеми производството до 30 %.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Употреба во последните три недели. Првата недела дозирање еден пакет за 100l, следните две недели во два пакети за 100l. Користете го само ако растението е здраво, тоа е многу силен додаток кој сака многу од растението.

Не го мешајте со други стимулатори за цветање.

Секогаш намалувајте ја вредноста на EC од есенцијалните хранливи материи до EC-1.2!