Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ ИНСЕКТИЦИДИ BRIMEX - широкоспектарен био инсектицид

BRIMEX - широкоспектарен био инсектицид

Цена: 860.00ден
 • Код:
  236
 • Тежина:
  0.500 кг

Brimex инсектициден спреј.

Brimex е целосно еколошки спреј направен од висококвалитетни органски киселини и е 100% биоразградлив. Овие масни киселини влијаат на отпорот на штетниците и обезбедуваат нивно ефикасно и трајно отстранување.

Штетници што можат да влијаат на вашите растенија вклучуваат: лисни вошки, грини, мравки, бели лисја, бела прашкаста мувла, гниење, па дури и цицачи, како што се стаорци! Додека некои штетници живеат во почвата, други се пренесуваат / ртат во воздухот. . Мувлата, исто така, може да биде голем проблем. За борба против овие штетници, потребни се специјализирани производи!

Инсектицидите се хемиски или биолошки средства за контролирање на штетни инсекти – лисни вошки, црни муви, црви и ларви, thrips, whiteflies, бубачки, woodrubs, мравки, итн Тие се насочени со широк спектар.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.