КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ПОЧВИ Canna Terra Professional Soil Mix 50L - средно-збогатена почва

Canna Terra Professional Soil Mix 50L - средно-збогатена почва

Цена: 870.00ден
  • Код:
    211
  • Тежина:
    16.500 кг

Canna Terra Professional Soil Mix 50L претставува почвен субстрат од највисок квалитет, специјален почвен премикс, збогатен, така што вашите растенија ќе го примат најдобриот и вреден старт.

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Целата претходно збогатена почва е навистина исклучително добра хранлива средина со додатоци, за одгледување. Специјално проектирана за добивање на многу високи и прецизни резултати! Се одликува и со првокласната чистота, како и од таа на излезниот материјал. За да инвестирате во квалитет и сигурност користете Canna Terra Professional Soil Mix со правилните ѓубрива Bio Nutrients, и покрај тоа што исклучителни резултати може да добиете и со Bio-Bizz Nutrients.

За тие кои користат Canna Terra Professional, сигурно ќе имаат фантастични резултати. Почвата е приближно еквивалент на Bio-Bizz All-Mix, со високо хранлива содржина, исто така добра структура, проветрување и дренажа. Идеална е за големи и мали производители, хранливи материи се нужни додека не преминете на следниот циклус цветање и формирање на плод.

EC: ±1.3
PH: ±5.8
  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Canna Terra Professional Soil Mix 50L - средно-збогатена почва или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови