Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПОЧВИ СИЛНО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ Canna Terra Professional Soil Mix 50L - силно-збогатена почва

Canna Terra Professional Soil Mix 50L - силно-збогатена почва

Цена: 870.00ден
 • Код:
  211
 • Тежина:
  16.500 кг

Canna Terra Professional Soil Mix 50L претставува почвен субстрат од највисок квалитет, специјален почвен премикс, збогатен, така што вашите растенија ќе го примат најдобриот и вреден старт.

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Целата претходно збогатена почва е навистина исклучително добра хранлива средина со додатоци, за одгледување. Специјално проектирана за добивање на многу високи и прецизни резултати! Се одликува и со првокласната чистота, како и од таа на излезниот материјал. За да инвестирате во квалитет и сигурност користете Canna Terra Professional Soil Mix со правилните ѓубрива Bio Nutrients, и покрај тоа што исклучителни резултати може да добиете и со Bio-Bizz Nutrients.

За тие кои користат Canna Terra Professional, сигурно ќе имаат фантастични резултати. Почвата е приближно еквивалент на Bio-Bizz All-Mix, со високо хранлива содржина, исто така добра структура, проветрување и дренажа. Идеална е за големи и мали производители, хранливи материи се нужни додека не преминете на следниот циклус цветање и формирање на плод.

EC: ±1.3
PH: ±5.8

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.