Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЗБОГАТУВАЧИ СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ NO MERCY SUPPLY Guano extract 1L - стимулатор на цветање

NO MERCY SUPPLY Guano extract 1L - стимулатор на цветање

Цена: 670.00ден
 • Код:
  205
 • Тежина:
  1.000 кг

Кога овој екстракт се доставува на културите преку водата, растението има многу брз достап до минерали, доставени од гуано екстрактот.

 

Сето тоа се остварува преку  целосно биолошки процес. Ослободените ѓубрива, кои се одделуваат за време на овој процес, се додаток, кој се апсорбира директно и потполно од растението. 

Стимулансите за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање: Употребете Guano во сооднос 1:100. во дополнение кон нормалната шема на хранење, додајте 1 литар Guano кон 100 литри вода, растенија во расцутот, до последната етапа од развојот на плодовите.Екстракт Guano обезбедува повисоки приноси порафиниран вкус на крајниот производ.

Најпродавани

Нашите водечки брендови