Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ОВЛАЖНИТЕЛИ / ВЛАГОАБСОРБАТОРИ Ventilution/Bio G Power 292 х 295 х 330 mm, 6 л 35 W - овлажнител

Ventilution/Bio G Power 292 х 295 х 330 mm, 6 л 35 W - овлажнител

Цена: 5,570.00ден
 • Код:
  20
 • Тежина:
  0.500 кг

Овлажнувач 292 х 295 х 330 mm, 6L - 35 W

Овие овлажнувачи нудат можност за контрола на промените во животната средина без трошење на богатство. Време на полнење околу 16 часа.

Влагата во просторијата за растење е важен фактор за правилен развој на растенијата. За да го контролирате овој важен фактор, можете да користите уреди како навлажнувачи или одвлажнувачи, во зависност од влажноста во просторијата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.