Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Moistick Digital - Електронски воден индикатор

Цена: 2,075.00ден
 • Код:
  196
 • Тежина:
  0.500 кг

Електронски, воден индикатор Moistick Digital

 
 • За перфектно поливање
 • За почва и субстрати
 • За отворено и затворено
 • Лесен за употреба
 • Дисплеј за статусот на влагата
 • Три нивоа на влажност
 • Вклучени батерии со производ

Тестерите се важни мерни инструменти во градинарството.Во оваа категорија ќе најдете тестери за различни намени.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.