Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Комплет за наводнување: GIB Irrigation kit, professional

Цена: 12,110.00ден
 • Код:
  18
 • Тежина:
  10.000 кг

Комплет за наводнување

- резервоари, саксии 90L
- Дигитален тајмер
- Пумпа за спојување за VIP-Pump
- PVC-цевка  32 х 1,8 mm, 3 м 
- Dummy Свети, 100 ЕЕЗ. 7.6 / 20 cm WW конец, приклучок за дупки во PVC цевки
- Jet дистрибутер со 8 x 1 m црева за капење
- Прав конектор 32 mm - 32 mm
- PVC "лактот", 32 мм - 32 mm
- PVC капаче, 32 мм
- PVC - поврзан адаптер 3/4 "(Ext.Thr.) Х 32 mm, 16 бара
- Tangit лепило 250 мл)
- Потопување на пумпата, 7000 L / ч, 400 W, 1 "висина на пумпата 8 m
L23/69 Кутија, 785 х 585 х 505 mm

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови