КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS Пакет "Coco Gold"

Пакет "Coco Gold"

Цена: 14,760.00ден
  • Код:
    1592
  • Тежина:
    8.100 кг

Пакетот "Coco Gold" е комплетен пакет. Производите вклучени во него се насочени кон силен раст, експлозивни цветови и максимални приноси во одбраниот метод за одгледување во кокос.

 

Секоја компонента е внимателно избрана за да ги обезбеди растенијата со хранливи материи за да се покријат сите нивни потреби во текот на нивниот животен циклус. Пакетот содржи комбинација од големи ѓубрива и стимуланси. Содржи главни ѓубрива од pH Perfect серијата, позната по својата содржина на макроелементи, корегирање и стабилизирање на рН на растворот. Исто така, содржи и следни минерали кои се од суштинско значење за кокосните почви, цветни стимуланси, плодни, јаглени хидрати, стимуланси кои носат тежина, витамини Б и хумини киселини, збогатување на калциум-магнезиум и комбинација на корисни бактерии за здрав и силен коренов систем. Загарантиран квалитет на крајниот производ!

 

Пакетoт вклучува:

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Пакет "Coco Gold" или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Нашите водечки брендови