КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS Пакет "Hydro Special"

Пакет "Hydro Special"

Цена: 17,270.00ден
  • Код:
    1591
  • Тежина:
    10.100 кг

Пакетот "Hydro Special" е комплетен пакет за хидро производители. Производите вклучени во него се насочени кон силен раст, експлозивно цветање и максимален принос во одбраниот метод на одгледување - хидропоника.

 

Секоја компонента е внимателно избрана за да обезбеди растенија со хранливи материи за да ги покријат сите нивни потреби во текот на нивниот животен циклус. Пакетот содржи мешавина на основни ѓубрива и стимулатори. Содржи основни ѓубрива од pH Perfect серијата, позната по својата содржина на макроелементи, корегирање и стабилизирање на рН на растворот. Исто така содржи и микроелементи кои се од исклучителна важност во одгледувањето на хидропони, стимулатори за цветање, плодоносење, стимуланси за раст на растенијата, ензими за да се обезбеди чиста коренова зона и силен имунитет и корисни спори на габи; здрав и силен коренов систем. Загарантиран квалитет на крајниот производ!

 

Пакетот вклучува:

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Пакет "Hydro Special" или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови