КОШНИЧКА

0 артикла

Пакет "Yield"

Цена: 7,060.00ден
  • Код:
    1590
  • Тежина:
    2.600 кг

Пакетот "Yield" е составен од стимуланси со специјализирана акција. Производите вклучени во него се насочени кон експлозивно цветање и максимални приноси.

 

 

Секоја компонента е внимателно избрана за да ги обезбеди на растенијата со хранливи материи за да ги покријат сите нивни потреби за време на фазата на цветање. Пакетот содржи комбинација на стимуланси и може да биде додаток на главната исхрана, но не и да го замени! Содржи ѓубрива - стимулатори за цветање, плодоносење, јаглехидрати за дополнителен волумен, подобрен вкус и боја и стимуланси на количеството на пупки на површината на растението. Загарантиран квалитет на крајниот производ!

 

Пакетот вклучува:

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Пакет "Yield" или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Нашите водечки брендови