КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА METROP MAM8 250ml - додаток за растенија-мајки

MAM8 250ml - додаток за растенија-мајки

Цена: 1,280.00ден
 • Код:
  1582
 • Тежина:
  0.300 кг

Колку посилно е растението-мајка - толку посилни ќе бидат и клоновите, кои се добиваат од него!


Metrop MAM е високо-концентрирано ѓубриво за растенија мајки со основни хранливи материи. NPK и микроелементи се во идеален баланс и образуваат специјален состав за добивање на можно највисоко производство на клонови од растението. Суровините во Metrop MAM се со многу висока чистота, што дава можност да се постигне повисок NPK дел, без тоа да му пречи на растението.

 

Вклучува органски материјал, добиен од сорта морски алги, кое покажа благопријатно влијание врз растенијата преку стимулирање на коренот и растењето, и потпомага за опоравувањето на растението после режењето. Metrop MAM ќе ги направи растенијата-мајки силни, така и резниците ќе бидат посилни и поздрави, и ќе можат да се чуваат подолго време.

Предности:

 • Обезбедува доволна достапност на фосфор за непрекинато растење на корените;

 • Обезбедува доволна достапност на магнезиум за оптимален синтеза на хлорофил и протеини;

 • Обезбедува повеќе резерви за растење;

 • Содржи дополнителни микро елементи за отстранување на недостатоци, причинети од режење;

 • Содржи материи за оптимално стимулирање на растењето;

 • Слободен е од штетни бои или штетни агенси и не е разреден со вода: на тој начин тој се состои само од чисти суровини;

Стимулансите за раст и цветaње обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Метроп се концентрирани, био-минерални течни ѓубрива кои содржат некои од најдобрите макро- и микроелементи.Нејзиното мото е „Не купувај вода, купи концентрирани ѓубрива“. без разлика дали растенијата растат во почва, кокос или хидропоничен систем, без оглед на нивото на култивирање - тип на хоби или професионален вид.

 

 

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете MAM8 250ml - додаток за растенија-мајки или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Користење:


По шема

Во случај на контакт со очите, во концентрирана форма, исплакнете со вода.

Расклатете добро!

Metrop MAM  е биолошки разградлив.

Држете го подалеку од деца!

Нашите водечки брендови

Нови продукти