КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА METROP СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Metrop Calgreen 1L - стимулатор на имунитет против болести

Metrop Calgreen 1L - стимулатор на имунитет против болести

Цена: 2,460.00ден
 • Код:
  1581
 • Тежина:
  1.100 кг

Metrop Calgreen е уникатен производ.

 

Во основата на производот се азот и калциум во специфично соединение.Тоа соединение е градивен елемент на ѕидовите на растителните клетки. Metrop Calgreen е калциумово ѓубриво кое осигурува 80% заштита против повеќето мувли и процеси на гниење. Дополнително калциум во средината гарантира дека јоните на другите хранливи елементи се ослободуваат полесно од колоидни честички и следствено растението располага со повеќе хранливи материи. Metrop Calgreen се произведува од високо-квалитетни суровини и може да се меша со други Metrop производи.

 

Предности:

 

 •  Опипливо зацврстување и стврднување на врвот;

 •  Осигурува зголемување на масата на крајниот производ;

 •  Осигурува присуство на доволно магнезиум за оптимално количество хлорофил и синтезa на протеини;

 •  Не содржи штетни бои и не е разреден со вода: се состои само од најчисти суровини.

 •   Затоа користете со ниско ЕС

Стимулансите за раст и цветaње обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Метроп се концентрирани, био-минерални течни ѓубрива кои содржат некои од најдобрите макро- и микроелементи.Нејзиното мото е „Не купувај вода, купи концентрирани ѓубрива“. без разлика дали растенијата растат во почва, кокос или хидропоничен систем, без оглед на нивото на култивирање - тип на хоби или професионален вид.

 

 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Користете:
Ако почвата е збогатена, додавајте од 1 до 3 пати седмично.

Ако почвата е незбогатена или ако користите хидропонски методи за растење, еднаш дневно.

Внимавајте да не предозирате!

Мешање:
Додајте го Metrop Calgreen последен во резервоарот.
Овој производ треба да се чува на темно, место без опасност од замрзнување.

Во случај на контакт со очите, во концентрирана форма, исплакнете со вода.

Добро протресете го пакувањето!

Држете го подалеку од деца!

Нашите водечки брендови

Нови продукти