Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПОЧВИ КОКОСОВИ ПОЧВИ BN Coco brick - пакет од 6 кокосови плочки

BN Coco brick - пакет од 6 кокосови плочки

Цена: 690.00ден
 • Код:
  154
 • Тежина:
  0.500 кг

Пакет од 6 парчиња

Кокосовиот субстрат има многу предности, што се однесува до калемењето на растенијата, и е многу лесен за употреба. ЕС вредноста < 0,4 mS/cm, идеална pH вредност од 5.8, перфектен развој на коренот. Кокосовиот субстрат ја заштедува водата на високо ниво, и може да се користи неколку пати.

BN Coco - brick од пресувани кокосови влакна, може да биде искористен за правење 8-9 литри од готов за користење кокосов субстрат. Просто се додаваат 4 - 5 литри вода и обемот на блокот се зголемува приближно десетократно.  Приносите со помош на Кокосовиот субстрат, често се повисоки и поквалитетни во споредба со други. Субстратот е потполно исчистен преку збогатувачи против штетници и заболувања и содржи специјални додатоци за добри до одлични резултати!

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Инструкции:

- Наполнете кофа или резервоар со три литри вода
- Потопете и оставете блокот BN Coco-brick да набабри во водата
- После околу 30 минути смесата внимателно се размешува, после ќе имате околу 10 литри готов за употреба субстрат.

Најпродавани

Нашите водечки брендови