КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА METROP AminoXtrem 250ml - стимулатор на цветање

AminoXtrem 250ml - стимулатор на цветање

Цена: 1,380.00ден
 • Код:
  1578
 • Тежина:
  0.300 кг

AminoXtrem стимулатор на цветање со  високо-квалитетни аминокиселини и витамински бустери, благодарение на кои стеблото, лисјата, горното цветање и сите други видливи и невидливи делови на растението функционираат на најдобриот начин.

 

Бидејќи овие аминокиселини се произведени  со биосинтеза, може со точност да се определи колку и какви аминокиселини се достапни во составот.
Тоа значи, дека AminoXtrem не само што го олеснува образувањето на врвот, но и стимулира некои хормони и формирањето на листот. Производството на аминокиселини преку биосинтеза осигурува амино спирала долга само 700 DA, за разлика од 10,000 Da кај секој друг органски производ.


Растителната клетка може да превземе спирала со должина не повеќе од 1500 DA.Тоа означува дека Metrop AminoXtrem дејствува многу брзо и има забележлив ефект особено врз растенија под стрес, кои лесно се распознаваат по лисјата. Metrop AminoXtrem проникнува директно во клетките на растението.  Стимулира експлозивна формација на врвот

 

 •  Ја зголемува отпорноста кон заболувања;

 •  Ја зголемува отпорноста на стрес;

 •  Опоравува стресирани растенија;

 •  Стимулира производство на цветачки хормони;

 •  Стимулира производството на ензими;

 • Апсорбира се директно, без интервенција на ензими;

 • Слободен од тешки метали.

Стимулансите за раст и цветaње обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Метроп се концентрирани, био-минерални течни ѓубрива кои содржат некои од најдобрите макро- и микроелементи.Нејзиното мото е „Не купувај вода, купи концентрирани ѓубрива“. без разлика дали растенијата растат во почва, кокос или хидропоничен систем, без оглед на нивото на култивирање - тип на хоби или професионален вид.

 

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете AminoXtrem 250ml - стимулатор на цветање или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена:

Применувајте по шема.

Metrop AminoXtrem треба да се чува на темно место без опасност од замрзнување.
Во случај на контакт со очите, во концентрирана форма, исплакнете ги со вода.

Metrop AminoXtrem е биолошки разградлив.

Држте подалеку од деца!

 

Нашите водечки брендови

Нови продукти